HEM / KUNSKAPSCENTER / Vi söker Service- och testingenjörer

FILTER

KATEGORI

INDUSTRI

ÄMNE

Annons servicetekniker

Jobba med ren teknik och bli en del av vår framtid!

Vi söker drivande och engagerade service- och testingenjörer med teknisk kompetens och erfarenhet inom industrin. I rollen kommer du att installera, supporta och testa våra unika SurfCleaner-enheter samt ha både kundkontakt och tekniska arbetsuppgifter. Klicka på länken nedan för att läsa mer och skicka in din ansökan.

Läs mer!

JOHNNY SAJLAND - SurfCleaner CEO Artikel

Profile Piece – SurfCleaner’s new CEO Johnny Sajland

With a burning passion for sustainability, Johnny Sajland is now refocussing efforts with an ambitious expansion strategy to build SurfCleaner’s global footprint and realise its far-reaching potential.

Läs mer
SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector Kundreferens

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector after securing a series of new contracts across Sweden. Three new deals have been signed over the last 6-months involving installations of SC0 1000 skimmer/separator hybrids at each facility.

Läs mer
Johnny Sajland - SurfCleaner CEO Vårt team

Welcome Johnny Sajland

We welcome Johnny Sajland to the SurfCleaner team! SurfCleaner is entering a new phase with focus on global expansion and Johnny Sajland has been appointed new CEO for SurfCleaner.

Läs mer