HEM / KUNSKAPSCENTER / SurfCleaner söker en Ekonomichef/Finance Director

FILTER

KATEGORI

INDUSTRI

ÄMNE

SurfCleaner söker en Ekonomichef/Finance Director

SurfCleaner söker en Ekonomichef som får en nyckelroll i bolaget att driva effektivitet inom finansprocesserna. Som Ekonomichef kommer du ha ett nära samarbete med alla funktioner och medarbetare. Du blir en del av ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

Om tjänsten

I rollen ansvarar du för bolagets redovisning och rapportering samt löpande ekonomiarbete. Du får huvudansvaret för bolagets ekonomifunktion och är en viktig teammedlem som bidrar till att vi utvecklas i rätt riktning. Med skarpa analyser skapar du förutsättningar för fortsätt tillväxt samt att säkerställa att lagstadgade krav efterlevs.

Dina främsta arbetsuppgifter är redovisning och upprättande av månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning och deklaration. Du ansvarar för att upprätta budget och likviditetsplaner samt att följa upp prognoser. Löpande analyser av verksamhetens resultat och lönsamhet är centrala för rollen. Du kommer även att få möjlighet att bredda din kompetens inom ekonomiområdet och till viss del arbeta med controllerinriktade uppgifter.

Du kommer ta fram årsbokslutsrelaterad information, samanställningar för hållbarhetsredovisning samt vara delaktig i olika förbättringsprojekt för SurfCleaners fortsatta tillväxtresa.

Din bakgrund

Du har en universitetsutbildning, civilekonom eller motsvarande med erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete, antingen som redovisningschef eller ekonomichef. Du är en van användare av Microsoft Excel och olika affärssystem samt har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du drivs av att förbättra processer och rutiner. Vidare så är du en lagspelare som är kommunikativ, pedagogisk och har lätt för att hantera olika kontaktytor inom organisationen. Rollen erbjuder frihet under ansvar och du trivs i en roll där du själv planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt. Du uttrycker idéer, tankar och information på ett tydligt, konstruktivt sätt i rätt tid och anpassat till målgruppen.

Du samarbetar effektivt och framgångsrikt med människor med olika bakgrund, upplevelser och personlighet för att nå ett gemensamt mål. Genom att arbeta proaktivt och analytiskt hanterar du effektivt problem och situationer genom att bryta ner dem, förstå de bakomliggande mekanismerna och utifrån tillgänglig information föreslå lämpliga lösningar. Som person är du entreprenöriell, prestigelös, ansvarstagande och noggrann.

Du brinner för hållbarhet och vill bidra till en bättre miljö. SurfCleaner erbjuder enledande nyckelposition med stort eget ansvar där du bidrar med din kunskap och erfarenhet i en organisation under utveckling. En positiv arbetsmiljö med god laganda – det är vi som team som skapar förutsättningar för ett bra arbete. Du får möjlighet att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar och riktlinjer.

SurfCleaner erbjuder

En ledande nyckelposition med stort eget ansvar där du bidrar med din kunskap och erfarenhet i en organisation under utveckling. En positiv arbetsmiljö med god laganda – det är vi som team som skapar förutsättningar för ett bra arbete. Du får möjlighet att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar och riktlinjer.

Placering

Karlsbodavägen 39, Bromma, Stockholm.

Tillträde omgående.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till:

Jessie Collins
email: jessie.collins@surfcleaner.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakta oss för mer information:

Jessie Collins

Läs mer!

JOHNNY SAJLAND - SurfCleaner CEO Artikel

Profile Piece – SurfCleaner’s new CEO Johnny Sajland

With a burning passion for sustainability, Johnny Sajland is now refocussing efforts with an ambitious expansion strategy to build SurfCleaner’s global footprint and realise its far-reaching potential.

Läs mer
Kundreferens

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector after securing a series of new contracts across Sweden. Three new deals have been signed over the last 6-months involving installations of SC0 1000 skimmer/separator hybrids at each facility.

Läs mer
Johnny Sajland - SurfCleaner CEO Vårt team

Welcome Johnny Sajland

We welcome Johnny Sajland to the SurfCleaner team! SurfCleaner is entering a new phase with focus on global expansion and Johnny Sajland has been appointed new CEO for SurfCleaner.

Läs mer