HEM / KUNSKAPSCENTER / SurfCleaner SCO 8000-broschyr

FILTER

KATEGORI

INDUSTRI

ÄMNE

SCO 8000 oil skimmer separator product sheet

SurfCleaner SCO 8000-broschyr

En beprövad, högpresterande oljeskimmer/separatorhybrid för industriell vattenrening.

SurfCleaner hjälper företag inom återvinning och avfallshantering, processindustri, infrastruktur, olja och energi, ståltillverkning med flera att behandla processvatten och avloppsvatten. Skimmer/separatorhybriden SCO 8000 används ofta för att samla in olja i API-separatorer och dagvattenbrunnar. SCO 8000-ATEX är ATEX/EX-certifierade för zon 0.

Våra skimmer/separatorhybrider kan med lätthet integreras i din anläggning och samlar in och separerar olja med olika viskositet, arbetar non-stop och förhindrar att olja ackumuleras på vattenytan. Det gör att CO2- och VOC-utsläpp kan minskas med upp till 95%!

Oil Spill Solutions Ladda ner PDF

Läs mer!

Artikel

SurfCleaner completes pine oil clean-up project

SurfCleaner has completed its first pine oil clean-up project for a major European port. The work was delivered within the inner harbour of a large international logistics and cargo handling hub, following a pine oil leak during the ship-to-shore transfer process.

Läs mer
Artikel

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector after securing a series of new contracts across Sweden. Three new deals have been signed over the last 6-months involving installations of SC0 1000 skimmer/separator hybrids at each facility.

Läs mer
Team SurfCleaner Partner Conference 2022 Nyhet

SurfCleaner stages second Partner Conference of 2022

SurfCleaner is today staging its second Partner Conference of 2022 following the continued expansion of its global partner network.

Läs mer