HEM / KUNSKAPSCENTER / SurfCleaner SCO 1000-broschyr

FILTER

KATEGORI

INDUSTRI

ÄMNE

SCO 1000 oil skimmer separator product sheet

SurfCleaner SCO 1000-broschyr

En mångsidig och portabel skimmer-/separatorhybrid utvecklad för mindre oljespill och industriapplikationer.

SCO 1000 är en skimmer/separatorhybrid för mindre oljespill och industriella applikationer. Eftersom den väger mindre än 26 kg och bara är 60 cm i diameter i transportläge, så kan den med lätthet hanteras av en person. Den kan drivas både från nätet (110/230V) eller från batteri (12/24V) och fjärrstyrs med en app. Det gör SCO 1000 till en mycket flexibel lösning. 

Oil Spill Solutions Ladda ner PDF

Läs mer!

Artikel

SurfCleaner completes pine oil clean-up project

SurfCleaner has completed its first pine oil clean-up project for a major European port. The work was delivered within the inner harbour of a large international logistics and cargo handling hub, following a pine oil leak during the ship-to-shore transfer process.

Läs mer
Artikel

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector

SurfCleaner continues to drive growth in the global steel sector after securing a series of new contracts across Sweden. Three new deals have been signed over the last 6-months involving installations of SC0 1000 skimmer/separator hybrids at each facility.

Läs mer
Team SurfCleaner Partner Conference 2022 Nyhet

SurfCleaner stages second Partner Conference of 2022

SurfCleaner is today staging its second Partner Conference of 2022 following the continued expansion of its global partner network.

Läs mer